Pel·lícules

Pel·lícules que us recomano.

 • Contagio (dir. Steven Soderberg, 2011). El món pateix una nova i extranya epidèmia d'un virus que els científics no saben com atacar. Tant important és saber l'origen del contagi, com trobar una vacuna, tot i que no tothom creu en les bones intencions de les farmacèutiques.
 • Cisne negro (dir. Darren Arenofsky, 2010). Una ballarina guanya el paper principal pel ballet "El Llac dels cignes", i tot i que encarna a la perfecció el paper de cigne blanc, la pressió del seu coreògraf i la competència amb les seves companyes, la van convertint en un cigne negre. Per veure al cine.
 • The lovely bones (dir. Peter Jackson, 2009). Una noia de 14 anys és brutalment assassinada. Des del limbo, intentarà ajudar a la seva família per enganxar l'assassí, mentres reflexiona sobre la seva curta i interrompuda vida.
 • Malditos bastardos (dir. Quentin Tarantino, 2009). Durant la 2a Guerra Mundial, un grup de soldats jueus americans són reclutats per matar nazis. Una supervivent d'una redada nazi, la Shosanna Dreyfus, també tindrà l'oportunitat de venjar-se de l'oficial que va matar la seva família. Per veure al cine.
 • Slumdog millionaire (dir. Danny Boyle, 2008). Un jove indi participa al concurs "Who wants to be a millionaire" i té la possibilitat de guanyar el premi màxim gràcies a les experiències que ha tingut al llarg de la seva vida. Per veure al cine.
 • La Duquesa (dir. Saul Dibb, 2008). Narra la vida de la duquessa de Devonshire, Georgiana Spencer, una dona del s. XVIII amb moltes inquietuds i un matrimoni infeliç.  
 • Resistencia (dir. Edward Zwick, 2008). Uns germans jueus s'escapen als boscos de Bielorússia en l'Europa de l'Est ocupada pels nazis. Allí s'uneixen a la resistència russa on sobreviuen de manera fugitiva, i fins i tot construeixen un poblat amb els supervivents. Basada en una història real.
 • Raíles y lazos (dir. Alison Eastwood, 2007). Un xoc mortal entre un tren i un cotxe crea un llaç inesperat entre el conductor del tren i el noi que escapa de l'atropellament. 
 • El Velo pintado (dir. John Curran, 2006). Un metge britànic és enviat a la Xina per intentar combatre l'epidèmia de còlera d'un petit poble. A pesar d'estar recentment casat, el seu matrimoni és infeliç i quan descobreix la infidelitat de la seva dona, decideix endur-se-la amb ell. Per veure al cine.
 • En tierra de hombres (dir. Niki Caro, 2005). Inspirada en el cas real d'un grup de dones treballadores de les mines de carbó als anys 80, que van guanyar el primer cas d'assetjament sexual als Estats Units. 
 • Pisando fuerte (dir. Julian Jarrold, 2005). El propietari d'una fàbrica de sabates a punt de fer fallida, dóna un gir a la seva línia de producció ajudat i inspirat per un drag queen que li salva la vida.