dijous, 10 de novembre del 2011

Tu cara me suena

Hola de nou!
Fa dies que m'estic enganxant al programa d'Antena 3 Tu cara me suena. He de reconèixer que quan em vaig assabentar per l'Arucitys que Antena 3 estava preparant un concurs amb famosos que imitaven a cantants, vaig pensar que no duraria ni "2 telediaris". A sobre, ho havia de presentar el Manel Fuentes, que actualment dirigeix i presenta el programa matinal de Catalunya Ràdio, vaja, que em semblava que s'havia prestat a un acte d'autoflagel·lació.

També he de reconèixer que vaig veure el principi del primer programa, gairebé sense voler, ja que fent zàpping vaig enganxar la presentació del jurat. Em va fer gràcia veure'ls imitar, sobretot al gran Carlos Latre, i també a l'Àngel Llàcer, que ja el coneixem de programes com Operación Triunfo, i em cau bé. Aquell dia vaig veure un parell d'actuacions de concursants sense prestar-los gaire atenció i vaig pensar "a veure el temps que dura". L'endemà, a l'Arucitys vaig enganxar just el tros on comentaven la primera gala de TCMS, i només vaig poder captar els comentaris sobre la gran actuació de Santiago Segura (que no havia vist la nit anterior).

Però el cert és que la setmana següent, també sense voler, vaig tornar a enganxar el programa quan ja havien fet 3 o 4 actuacions, i aquí sí que em vaig enganxar. Deixant de banda els prejudicis que puguem tenir, sobre si el programa és més o menys cutre, si ens agrada o no tal concursant, o tal membre del jurat, si les assignacions de personatge amb el polsador són un "tongo"... el que és cert és que entreté. Entreté i diverteix. Veure els concursants posant-se a la pell de cantants famosos, i intentant imitant-los, se'm fa divertit, em fa riure, i ja quan comencen a fer comentaris amb el jurat, queixant-se de les valoracions o de les puntuacions, i "picant-se" els uns amb els altres, també ho trobo divertit.

Crec que el programa funciona perquè només pretén entretenir i que el teleespectador passi una estona divertida, lluny de crear polèmiques. També hi ajuden molt els concursants, que es nota que s'ho passen bé i que dominen els escenaris i els platós, cadascú a la seva manera.
Suposo que si el programa ha anat creixent en audiència programa a programa, i fins i tot, el dia de la gala aconsegueix ser "trending topic" mundial a Twitter diverses vegades, serà per alguna cosa.

A continuació, us deixo un vídeo de la gala d'ahir amb l'actuació del concursant guanyador, Santiago Segura imitant a Roberto Carlos. La veritat és que el Santiago ho fa molt bé a cada gala, però no havia aconseguit mai ser el vencedor. Jo crec que aquesta és una de les seves millors actuacions. La veu la fa clavada a la del Roberto Carlos, i la caracterització està força bé. I atenció a partir del minut 2:10, on es dirigeix a saludar al jurat i dóna la ma a tots els membres menys al Carlos Latre. Boníssim!

2 comentaris: